zondag 10 april 2011

Inkopen gedaan

Afgelopen zaterdag heb ik inkopen gedaan. Normaal koop ik mijn ingrediënten online, bij een webshop die is gespecialiseerd in taarten. Maar deze keer ben ik naar een 'winkeltje aan huis' geweest, in Winsum.

Ik moest toch al in Groningen zijn en naar aanleiding van enthousiaste verhalen van een collega (en een aanbieding van fondant) besloot ik naar Juffrouw Taart te rijden.
Het winkeltje was alleen open tussen half 2 en half 3, dus na het bezoek aan de Prenatal doorgereden naar Winsum. Mooi op tijd had ik de bestemming bereikt.
Gewapend met mijn boodschappenlijstje naar binnen.


In een kleine ruimte bevonden zich alle artikelen, hangend aan twee muren.
Fondant gekocht; witte en een paar kleuren die je zelf moeilijk kan maken, 2 soorten super-kleurstof (electric orange en electric pink.. klinkt dat niet gewéldig) én toch nog een nieuwe mold. Met een mold kan je eenvoudig mooie decoraties maken. Deze mold was speciaal voor roosjes.

Vandaag moest ik toch eventjes aan de gang voor de taart voor Cheyenne en heb ik direct mijn nieuwe kleurstoffen en de nieuwe mold uitgeprobeerd.
Nu heb ik dus roze vingers... en 4 lieve roosjes. Zie hier het resultaat:



In het echt zijn de kleuren net even een beetje feller, maar het is moeilijk om dat goed op de foto te krijgen.

Groet!
Marjolein

3 opmerkingen:

  1. Dat zijn mooie kleuren: die electric kleuren! Lekker fel.

    En de roosjes zijn goed gelukt :) zie ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kleuren. Welke mold heb je? Want die rozen zijn wel erug mooi. Super. Ik ben benieuwd hoe de taart voor Cheyenne wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En laat ik nou die enthousiaste collega zijn hahaha.... Maar enthousiast dankzij jou schitterende taarten. En ik kan nog heel veel van je leren. Dus thanks voor alle tips!!

    BeantwoordenVerwijderen